foto

Roland Stemmer

  • nar. 1968

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Eine ganz heiße Nummer
2008 Láska s nápovědou (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Vater unser (TV film)
2002 Ghetto-Kids (TV film)
2001 Mušketýr
1999 Track
1998 Opernball (TV film)
Tatort - Schwarzer Advent (TV film)

TV seriály

2017 Über Land (TV seriál)
Zwei Frauen (E02)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace