foto

Alisdair Simpson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Get Santa

TV seriály

2014 Hra o trůny (TV seriál)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
První svého jména (S04E05)
2011 The Royal Bodyguard (TV seriál)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2005 Broken News (TV seriál)
2004 Moře duší (TV seriál)
Nejhorší týden mého života (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
2001 Teachers (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1996 No Bananas (TV seriál)
1992 Men Behaving Badly (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2014 Temné operace dávnověku (TV seriál)
2012 Lovci záhad (TV seriál)
Temné operace (TV seriál)

TV pořady

2008 1000 Ways to Die (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace