foto

Alisdair Simpson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Get Santa

TV seriály

2014 Hra o trůny (TV seriál)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
První svého jména (S04E05)
2011 The Royal Bodyguard (TV seriál)
2008 Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
2005 Broken News (TV seriál)
2004 Moře duší (TV seriál)
Nejhorší týden mého života (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
2001 Teachers (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 4 (S01E04)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1996 No Bananas (TV seriál)
1992 Men Behaving Badly (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2017 Hitlerův kruh zla (TV seriál) - vyp.
Zhroucení říše (E10) - vyp.
Začátek konce (E09) - vyp.
Vzestup pochlebovačů (E08) - vyp.
další epizody (10)
2016 Filmy a realita (TV seriál)
Operace Zlatá horečka (TV seriál) - vyp.
2014 Temné operace dávnověku (TV seriál)
2012 Lovci záhad (TV seriál)
Temné operace (TV seriál)
2010 Kolaborovali s nacisty (TV seriál) - vyp.
Území okupovaná SSSR (E13) - vyp.
Finsko (E12) - vyp.
Ioannis Rallis (E11) - vyp.
další epizody (13)
2005 Supersopka - pravda o Yellowstonském národním parku (TV film) - vyp.

Host

TV pořady

2008 1000 Ways to Die (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky