foto

Pauline Larrieu

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Šéf na míru (TV film)
2001 Impair et père (TV film)
1994 Terč podezření (TV film)
1988 Dobrý den úzkosti
Marcus Welby, M.D.: A Holiday Affair (TV film)
1981 Le tout pour le tout (TV film)
1979 Landvogt von Greifensee, Der
1976 Peut-être en automne (TV film)
Svatý rok
1975 Chobizenesse
1974 France société anonyme
Virée superbe, La
1973 Anges, Les
Bananes mécaniques
Jeu de dames
1972 Les Félines
1970 Voyageur, Le

TV seriály

2005 Julie Lescautová (TV seriál)
Klamné zdání (S14E06)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
1996 Groupe nuit (TV seriál)
1994 Extrême Limite (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1988 Vie en panne, La (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)
1981 Amours des années grises, Les (TV seriál)
1980 La vie des autres (TV seriál)
1977 Un juge, un flic (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky