foto

Nick Dong-Sik

  • nar. 4.12.1974 (45 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sky Sharks
2019 Charlieho andílci
Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen: Wie ein Ei dem anderen (TV film)
Weingut Wader – Neue Wege (TV film)
Weingut Wader – Nur zusammen sind wir stark (TV film)
2018 Tatort - Tod und Spiele (TV film)
Verpiss dich, Schneewittchen
2016 Lotte Jäger und das tote Mädchen (TV film)
2015 Buddha's Little Finger
Tatort - Der Himmel ist ein Platz auf Erden (TV film)
2014 Tatort - Die chinesische Prinzessin (TV film)
2013 Dystopia (studentský film)
Look 4 Them
2012 Iron Sky
2011 Von Mäusen und Lügen (TV film)
2010 Tichý život
2009 Ghosted
Zabíjení je má práce, lásko
2008 Within the Whirlwind
2007 Jackie in the Sky (studentský film)
2006 Chinese Take Away (studentský film)
Die Hochzeit meines Vaters (TV film)
2005 Mädchen über Bord (TV film)
2003 Mit Herz und Handschellen - Nasi Goreng (TV film)
2002 Lassie
1998 Rotte Cora

TV seriály

2019 Das Wichtigste im Leben (TV seriál)
Berlínská mise (TV seriál)
The Dream of the Four Policemen (S03E05)
2017 Einsteinovy záhady (TV seriál)
H2O (S01E05)
Kriminalista (TV seriál)
Claire (S12E02)
2016 Marco Polo (TV seriál)
Ztracený ptáček (S02E07)
2013 Kobra 11 (TV seriál)
Noční reportérka (S18E03)
2012 Add a Friend (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
Kinder, Kinder (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Unter Anklage (E21)
2006 Angie (TV seriál)
Da kommt Kalle (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Falsches Spiel (E17)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Bezvýchodná situace (S08E04)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1988 Siebenstein (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Svět za 50 let (TV seriál)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky