Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hluboko v ledu Antarktidy tým geologů najde starou, ale neporušenou nacistickou laboratoř, kde se prováděly tajemné experimenty. Nacisté, kteří chtělí dobít svět, zde vytvořili modifikované žraloky, kteří byli schopni létat a byli řízení geneticky zmutovanými mrtvými těly vojáků, kteří se během objevení osvobodí a pokračují ve svém plánu dobít svět. Vojenská pracovní skupina zvaná Dead Flesh Four jsou oživení američtí vojáci padlí ve Vietnamu a jsou jedinou šancí, aby zabránili pádu světa. (Epistemolog)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (56)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Někdo zkouknul Iron Sky a řekl si, že to přestřelí ještě o level víc se žraloky. Škoda, že celkem fajn herci (i ti komparzní v letadlech) nemají moc co ukázat. Dvě přepadovky ve vzduch proložené mraky nesmyslné vaty a debilní odbočkou se zombie vietcongem je strašně málo na takový luxus rozdání karet. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Náckové, žraloci, pardon....lítající žraloci, spousta známých tváří a nakonec tak příšerný shit. Těšil jsem se na film od tý doby, co před třemi lety vyšel první teaser. Jenže i tyhle šílený píčoviny se musí umět. Začátek je docela fajn, stejně tak režisér dobře zvládá scény z druhý světový války a pasáž z ponorky na Arktidě je vlastně taky docela fajn. Jenže režisér film neskutečně natahuje naprosto stupidními scénami, kde dvě, nebo tři postavy vedou příšerný a nepodstatný dialog a dělá tím stopáž nesnesitelnou. Navíc akce jsou asi tři a všechny na jedno brdo ve vzduchu. Chápu, že to je trash z kickstarteru, ale jak už sem zmínil, i to se musí umět. Zajímalo by mě, proč vždycky skočili do letadla, když každý žralok má na ploutvi rakety (že tohle někdy napíšu). Prostě se vysrat na ty příšerný kecy, udělat jednu vzdušnou bitvu a vyslat slušnou herečku vykostit tu ponorku na Arktidě něco ve stylu B.J.Blazkowice. Protože náckové jsou fajn, kostýmy taky super a i ty masky. A možná by to mělo i atmosféru. Nápad za všechny prachy pro milovníky píčovin, naprosto zakopaný netalentovaným režisérem který se nás rozhodl unudit k smrti. Nevytrhne to ani výtečný Detlef Bothe, ani tři páry fajn koziček a už vůbec to nevytrhnou dvě přezrálý pornoherečky v hlavní roli. Oba díly Iron Sky jsou o dva levely jinde. Kurva, mohlo to být epické. Bohužel potenciál zůstal zadupaný v zemi.25%. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vinou globálního oteplování roztaje ledovec věznící nacistickou výzkumnou loď a vzduch tak brzy začne brázdit žraločí Luftwaffe pilotovaná příslušníky Waffen SS - divize Zombie. Neskutečná hlína, která přešlapuje někde na hranici asylumáckých žraločin a slušných žánrových kousků. To se asi nejvíc odráží v gore, které je v jednu chvilku lahůdkové a v té druhé nechutně digitální. Ale protiklady se přitahují a dohromady to funguje. Jinak masky esesmanů jsou solidní, herci příšerní, tempo zběsilé a nápady šílené. Zkrátka guilty pleasure ve své nejčistší podobě. 75% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Kozy když září, i svastika celá, náckům se daří, i žralok jim zbělá." Vše, co jste chtěli vědět o Sharknadu, ale báli jste se vašeho nazi großvater zeptat, aneb na odvrácené straně Měsíce šplouchá nejen voda v oháknkrajcovaném akváriu, ale i Fehsemu na maják. Ovšem šplouchá parádně, to zase jo. Uvidět tyhle Velké Bílé Létající náčelník Martin Brody, psychiatři by po nás dvou museli pojmenovat fungl novou fobii: Omnibrodyfobie - chorobný strach z létajících ozbrojených žraloků. Už nikdy nebudu kvůli nudě v letadle vyhlížet z okýnka a hledat v mracích tvary zvířátek! Samozřejmě, jedná se o výplachovité béčko a hudba stála za vyliž čelist, ale já si přesto rochnil, jak Megalodon při leteckém dnu nad pláží. I při zajímavém scifi bonusu v závěru po titulcích, "traileru" ke Sky Frogs. Jo a té "páčky Chemtrails na palubě civilního Boeingu" (© Big Bear) jsem si původně nevšiml. Ale příště, až znovu poletím s NaziAir, si s ní určitě zacvakám! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Takovouhle bizarní věc, můžou natočit fakt jenom Němci. Neskutečný céčko, ale ultra zábavný, alespoň do první poloviny. Scény v letadle, jak úvodní tak finální, jsou fakt šílený. Je to brutální, je to zábavný, je to hovadina jako kráva. Kdyby to nebylo místy tak ukecaný, možná bych tu jednu hvězdu přidal a čekal jsem i více nahoty. (65. hodnocení) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (2)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě krátká upoutávka. (ben666)
  • Film vznikol s pomocou Kickstarteru. 907 fanúšikov vyzbieralo viac ako 96 000 €. (Marceloo)

Reklama

Reklama