foto

Lili Monori

  • nar. 10.10.1945 (75 let)
    Törökszentmiklós, Maďarské království

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Farsang
Špatné básně
2017 Kojot
Polární záře
2014 Bílý Bůh
2010 Projekt Frankenstein
2009 Utolsó jelentés Annáról
2008 Delta
Márió, a varázsló
2007 Nincs kegyelem
2005 Romazsaru
2004 Rap, revü, Rómeó
Růžový pahorek
2003 Telitalálat
2000 Film...
Malá Vilma: Poslední deník
Polštář Jadvigy
1997 Balekok és Banditák
1995 Svědek podruhé
1994 A magzat
A nagy agyhalál
1993 A turné
Nikdy nezemřeme
1992 Erózió
1991 Tiszazug (TV film)
És mégis...
1990 Napló apámnak, anyámnak
Shooting Gallery
1989 Cena zlata
1988 Kiáltás és kiáltás
1986 Rejtőzködő
1985 Salva pro černého buvola
1984 Bástyasétány hetvennégy
1983 Visszaesők
1982 A remény joga
1980 Dědičky
Prolifilm (TV film)
1978 Dvě ženy
1977 Ékezet
1976 Azonosítás
Devět měsíců
Manželství na dálku
Tizenegy több, mint három (TV film)
1975 Hajdúk
Legenda a nyúlpaprikásról
1974 Aranyborjú (TV film)
Próbafelvétel (TV film)
Végül
1973 Két fiú ült egy padon (TV film)
Plusz-mínusz egy nap
1972 A völegény nyolckor érkezik
Három affér (TV film)
1971 Vrah je v domě
1970 A hódítás iskolája, avagy Don Juan bűnhődése (TV film)
Kétszer egy nem mindig kettő (TV film)
1969 Svědek
1968 Vigyori (TV film)

TV seriály

2019 Cseppben az élet (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
2003 Lili (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1995 Kis Romulusz (TV seriál)
Episode 2 (E02)
1974 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A négylevelű lóhere (S01E02)

Divadelní záznam

2019 Ruhrtriennale 2019 - Evolution (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky