foto

Roger Jacquet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Fou d'amour
2010 Le mystère
2006 Kouzelné dobrodružství
2002 Pygmées de Carlo, Les (TV film)
2000 Bez rodiny (TV film)
1992 Et demain... Hollywood
1983 Le Bâtard
1982 Edward II (TV film)
1979 Pourquoi Patricia? (TV film)
1978 Haro
1977 Ancre de miséricorde, L' (TV film)
1976 Je suis Pierre Rivière
1972 Père Goriot, Le (TV film)
1971 La nuit tourne mal (TV film)
Rumový bulvár
1969 Curé de village, Le (TV film)
1965 L'accusateur public (TV film)
Les Grandes gueules
1963 Au coeur de la vie
Krásný život
1962 Soví řeka
1961 Monsieur Antoine
1959 Les Affreux
1958 Výtah na popraviště

TV seriály

2003 Les Thibault (TV seriál)
1977 Un juge, un flic (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
Paul et Virginie (TV seriál)
1973 Neveu d'Amérique, Le (TV seriál)
1972 Les Rois maudits (TV seriál)
1968 Homme de l'ombre, L' (TV seriál)
1967 Le monde parallèle (TV seriál)
Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Les habits noirs (TV seriál)
Prunelle, La (TV seriál)
Salle n° 8 (TV seriál)
1964 The Twilight Zone (TV seriál) - a.z.
An Occurrence at Owl Creek Bridge (S05E22) - a.z.
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky