foto

Robert Jarczyk

  • nar. 1958
    München, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jeanne
2009 Smrt v lepší společnosti: Smrtící růže (TV film)
2006 Bláznivá honička (TV film)
Ludenmann macht fertig (studentský film)
2002 Mord an Bord (TV film)
2000 Rosamunde Pilcherová: Volání minulosti (TV film)
1998 Im Fegefeuer der Lust (TV film)
1997 Zwei Brüder - Die Tochter (TV film)
1996 Trip - Die nackte Gitarre 0,5, Der
1991 Gesucht wird Ricki Forster (TV film)
1989 Jede Menge Schmidt (TV film)
1987 Reichshauptstadt privat (TV film)
1986 Tödliche Liebe (TV film)
1981 Po půlnoci
1973 Das fliegende Klassenzimmer

TV seriály

2017 Kobra 11 (TV seriál)
Rukojmí (S22E04)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Eva - ganz mein Fall (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2000 Kobra 11 (TV seriál)
Nepříjemné překvapení (S04E04)
1999 Candy Club (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt bílého koně (S03E03)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
Verschollen in Thailand (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Zwei Brüder (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace