foto

Christopher Probst

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Portals
2017 Beyond Skyline
2016 Rise
2015 All Hallows' Eve 2
2012 Nezahrávej si s ohněm
2011 Vrah zůstal po škole
2001 Tichá síla

TV seriály

2017 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)

Hudební videoklipy

2015 Eminem - Phenomenal (hudební videoklip)
Taylor Swift - Bad Blood (hudební videoklip)
2014 Taylor Swift - Blank Space (hudební videoklip)
2011 Eminem - Space Bound (hudební videoklip)
2010 David Guetta & Chris Willis feat. Fergie & LMFAO: Gettin Over You (hudební videoklip)
Eminem feat. Rihanna: Love the Way You Lie (hudební videoklip)
Helping Haiti - Everybody Hurts, B&W Version (hudební videoklip)
2009 Lady Gaga - LoveGame (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky