foto

Christine Dejoux

  • nar. 11.12.1953 (65 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Les Passeurs (TV film)
2000 Loire, Agnès et les garçons, La (TV film)
1997 Et si on faisait un bébé? (TV film)
Parisien tête de chien (TV film)
1996 Antoine (TV film)
1995 Lístek lásky (TV film)
1993 Le bateau de mariage
Tout le monde n'a pas eu la chance d'avoir des parents communistes
1992 Max a Jeremie
1991 Ohromený král
1990 Faux frère (TV film)
Moi, général de Gaulle (TV film)
Stirn et Stern (TV film)
1987 Fortifs, Les (TV film)
Les Michaud (TV film)
1984 Manipulations (TV film)
1983 Sacrifiés, Les
1981 Matous sont romantiques, Les
Viens chez moi, j'habite chez une copine
Zelňačka
1977 Apprenti salaud, L'
Le diable dans la boîte
Un moment d'égarement
1976 Attention les yeux
1975 Au long de rivière Fango
1974 Juliette a Juliette
1973 L'An 01

TV seriály

2013 Pátrací oddělení (TV seriál)
Compte à rebours (S07E06)
2005 Hommes de coeur, Les (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
1998 Julie Lescautová (TV seriál)
Na útěku (S07E01)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1993 Antoine Rives, soudce terorismu (TV seriál)
Regards d'enfance (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
1982 Paris-Saint-Lazare (TV seriál)
1978 Un ours pas comme les autres (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
1976 Bonjour Paris (TV seriál)
Komisař Moulin (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1954 Justice (TV seriál)

Dokumentární

1978 Si vous n'aimez pas ça, n'en dégoûtez pas les autres

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace