foto

Katrin Wichmann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Polizeiruf 110 - Mörderische Dorfgemeinschaft (TV film)
Prof. Wall im Bordell (TV film)
unRuhezeiten
2018 Ausgerechnet Sylt (TV film)
Tatort - Borowski und das Glück der Anderen (TV film)
2017 Eine sachliche Romanze
2015 Im Zweifel (TV film)
2014 Superega
2012 Die Weber (TV film)
2006 Der Tote am Strand (TV film)
2001 Jenseits (TV film)

TV seriály

2019 Frau Jordan stellt gleich (TV seriál)
2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Überfall! (S15E17)
2016 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Sind Sie sicher? (S06E01)
2013 Binny a duchové (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Elternabend (S12E14)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky