foto

Vladimir Ivanov

  • nar. 27.12.1970 (48 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vosem busin na tonkoj nitočke (TV film)
2016 Zlaja suďba (TV film)
2012 1812. Ulanskaja ballada
2004 Noční hlídka

TV seriály

2018 Něraskrytyj talant 2 (TV seriál)
Něraskrytyj talant 3 (TV seriál)
Serděčnyje rany (TV seriál)
2016 Šaman (TV seriál)
Iscelenije (S03E09)
2015 Kapkan dlja zvezdy (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Žatva (S02E29)
Dikij (TV seriál)
Prizračnyje gonščiki (S04E02)
2013 Gorodskije špiony (TV seriál)
Sledovatěl Protasov (TV seriál)
Ustanoviť ličnosť (E05)
Srazu posle sotvorenija mira (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Polosatoje sčasťje (TV seriál)
Smerť špionam. Udarnaja volna (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Staryj vrag (S03E13)
2011 Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Krupnaja ryba (S01E24)
2009 Sud (TV seriál)
Tolko dlja belych (E08)
2008 Znachar (TV seriál)
2006 Major Větrov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky