foto

Vladimir Ivanov

  • nar. 27.12.1970 (48 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vosem busin na tonkoj nitočke (TV film)
2016 Zlaja suďba (TV film)
2012 1812. Ulanskaja ballada
2004 Noční hlídka

TV seriály

2018 Něraskrytyj talant 2 (TV seriál)
Něraskrytyj talant 3 (TV seriál)
Serděčnyje rany (TV seriál)
2015 Kapkan dlja zvezdy (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
2013 Gorodskije špiony (TV seriál)

Galerie (2)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky