foto

Queenie Smith

  • nar. 8.9.1898
    California, USA
  • zem. 5.8.1978 (79 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Konec
Nečistá hra
1976 Dawn: Portrait of a Teenage Runaway (TV film)
Invisible Strangler
Tři ze sanitky
1975 Den kobylek
Podivná spravedlnost
1974 The F.B.I. Story: The FBI Versus Alvin Karpis, Public Enemy Number One (TV film)
1973 The Girls of Huntington House (TV film)
1968 Legenda o Lylah Clarové
1957 Hold That Hypnotist
Sladká vůně úspěchu
1956 Fighting Trouble
Hot Shots
You Can't Run Away from It
1955 My Sister Eileen
1952 Největší představení na světě
1951 Belle Le Grand
The First Legion
When Worlds Collide
1950 Emergency Wedding
Prisoners In Petticoats
Union Station
V kleci
Vánoční přání
1949 Massacre River
1948 Spi, má lásko
The Snake Pit
1947 The Long Night
1946 From This Day Forward
Nocturne
Zabijáci
1939 On Your Toes
1936 Loď komediantů
Special Agent K-7
1935 Mississippi
1934 Masks and Memories
1915 John Halifax, Gentleman

TV seriály

1977 A.E.S. Hudson Street (TV seriál)
Fish (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 All's Fair (TV seriál)
Family (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Chico and the Man (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
The Funny Side (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
My World and Welcome to It (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Once Upon a Time, Pt. 1 (S01E20)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
1967 He & She (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1963 Grindl (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
1952 My Little Margie (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Laugh-In (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace