foto

Nobu McCarthy

  • nar. 13.11.1934
    Ottawa, Ontario, Kanada
  • zem. 6.4.2002 (67 let)
    Londrina, Paraná, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Gaijin - Ama-me Como Sou
1999 After One Cigarette
Last Chance
1993 Malovaná pustina
1990 Psychopat ze San Francisca
1988 Wash, The
1986 Karate Kid 2
1976 Farewell to Manzanar (TV film)
1970 Ztracený let (TV film)
1963 Muž, o němž nic nevím
1961 Two Loves
1960 Wake Me When It's Over
Walk Like a Dragon
1959 Five Gates to Hell
Tokyo After Dark
1958 Lovci
The Geisha Boy

TV seriály

1998 Možná už zítra (TV seriál)
1989 Ann Jillian (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 The Tracey Ullman Show (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1973 The Magician (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Bing Crosby Show (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Breaking Point (TV seriál)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Blushing Pearls (S03E04)
1958 Mister Ed (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
1957 Meet McGraw (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)

Dokumentární

2017 John G. Avildsen: King of the Underdogs - a.z.

Host

TV pořady

1986 Star's Table (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1952 This Is Your Life (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace