foto

Daniel Fripan

  • nar. 1984

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kruso (TV film)
2015 Bunkr
Victoria
2014 Camouflage
2013 Rogorowicz
2012 Věž (TV film)
2010 Grosser Bruder
Picco
2009 Im nächsten Leben
Německo '09
2008 Der will nur spielen! (studentský film)
Krabat: Čarodějův učeň
2007 Psí žrádlo
2006 Hochhaus
2004 Slepá patrona
2000 Alaska.de

TV seriály

2014 Kriminalista (TV seriál)
Domeček z karet (S09E04)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace