foto

Pit Bukowski

  • nar. 1988

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ainda Temos a Imensidão da Noite
Frau Stern
Ottilie von Faber-Castell – Eine mutige Frau (TV film)
2018 A Young Man with High Potential
Kruso (TV film)
Kursk
Nikdy neodvracej zrak
2017 Balla Balla
Gutland
Tatort - Borowski und das Fest des Nordens (TV film)
V čase ubývajícího světla
2016 Divoká
Seitenwechsel
Zorn – Wie sie töten (TV film)
2015 Besuch für Emma (TV film)
Bunkr
Gangy Berlína (TV film)
Spreewaldkrimi – Die Sturmnacht (TV film)
Tatort - Der irre Iwan (TV film)
2014 Der Samurai
Místo činu: Kolín - Franziska (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine mörderische Idee (TV film)
Tape_13
Tatort - Im Schmerz geboren (TV film)
Töchter
Zwischen Welten
2013 Breakpoint
Großstadtklein
Lost Place
Rosa Roth - Der Schuss (TV film)
2012 Komisař Kreutzer: Msta (TV film)
Lore
Na vině jsou vždy ti druzí
2011 90 minut – Berlínský projekt
Der Brand
Dr. Ketel
George Schmitzki
Hannah Mangold & Lucy Palm (TV film)
Lars
Volně jít
2010 Jessi
Místo činu: Poslední pacient (TV film)
2009 Boys on Film 2: In Too Deep
Der Großvater (studentský film)
Dorfpunks
2008 Bonzenkarren
Cowboy
2005 Max und Moritz Reloaded
2003 Sie haben Knut

TV seriály

2019 Nachtschicht (TV seriál)
Cash & Carry (E16)
2018 Ponorka (TV seriál)
Abrechnung (S01E08)
Verdammt (S01E07)
Gegen die Zeit (S01E06)
další epizody (8)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (4)
Berlínská mise (TV seriál)
Zpátky ve hře (S02E01)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Lidský stroj (S11E07)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bewegliche Ziele (S14E18)
2014 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Der Carport (S03E02)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
Hotel Adlon (TV seriál)
VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Der Schandbaum (S02E13)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Tod eines Richters (S09E11)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Dva muži zákona (TV seriál)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Flucht ins Vergessen (S08E15)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Cesta na smrt (S02E05)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Krimi.de (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Was geht mich das an? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky