foto

Marcel Rouzé

  • nar. 12.5.1901
    Gouvieux, Oise, Picardie, Francie
  • zem. 30.11.1979 (78 let)
    Paříž, Île de France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Veřejný nepřítel č. 1: Epilog
1980 Les turlupins
1977 C'est Mozart qu'on assassine (TV film)
1976 Marie-poupée
1975 Voyage avec un âne dans les Cévennes (TV film)
1974 La Merveilleuse visite
La conciliation ou anatomie d'un otage (TV film)
Or et la fleur, L' (TV film)
Une affaire à suivre (TV film)
1973 Histoire vraie (TV film)
Zapomenuté jabko (TV film)
1972 Le moine
1970 La légende du quatrième Roi (TV film)
1969 Eaux mêlées, Les (TV film)
1968 Les hauts de Hurlevent (TV film)
1967 Par mesure de silence (TV film)
1966 Chevalier des Touches, Le (TV film)
Une carabine pour deux (TV film)
1965 Mademoiselle de la Ferté (TV film)
1964 Deník komorné
1963 Au coeur de la vie
1962 Nejdelší den
1960 Díra
Le Caïd
1959 Kráva a zajatec
Le Chemin des écoliers
Četník z Champignolu
1958 Bídníci
Cette nuit-là
Maxime
Nevídáno, neslýcháno
Une balle dans le canon
Zdraví vás Gorila
Échec au porteur
1957 Ces dames préferent le mambo
Le Rouge est mis
Muž v nepromokavém plášti
1956 Des gens sans importance
Je reviendrai à Kandara
Joyeuse prison, La
Les Duraton
Paris Canaille
Si Paris nous était conté
1955 Dossier noir, Le
Kdyby všichni chlapi světa ...
Nana
Rvačka mezi muži
Sophie et le crime
1954 Das zweite Leben
Le Chevalier de la nuit
Le grand jeu
Patrouille des sables, La
Před potopou
Quai des blondes
Rage au corps, La
Sur le banc
Tres hombres van a morir
1953 Rue de l'estrapade
1952 Brelan d'as
Crime du Bouif, Le
Fugue de Monsieur Perle, La
Jour de peine
Krásky noci
La Fête à Henriette
Mon curé chez les riches
Monsieur Leguignon Lampiste
Okamžik pravdy
Plaisirs de Paris, Les
Radovánky
Všichni jsme vrahové
Zlatá hříva
1951 Boîte de nuit
Deux gamines, Les
Les mémoires de la vache Yolande
Pas de pitié pour les femmes
1950 Anciens de Saint-Loup, Les
Atomique Monsieur Placido, L'
Fusillé à l'aube
Gang des tractions-arrière, Le
Justice est faite
Lady Paname
Ma pomme
Marie du port, La
Na shledanou, pane Grocku
Pigalle-Saint-Germain-des-Prés
Valse de Paris, La
Ztracené vzpomínky
Žádné prázdniny pro Pánaboha
1949 Ainsi finit la nuit
Coeur sur la main, Le
Du Guesclin
Fantômas contre Fantômas
Marlène
Maternelle, La
Piège à hommes
Portrait d'un assassin
Rendez-vous avec la chance
Échafaud peut attendre, L'
1948 Auberge du péché, L'
Cartouche roi de Paris
Gigi
Ombre, L'
Očima vzpomínek
Zvonokosy
1947 Blanc comme neige
Nábřeží zlatníků
1946 Affaire du collier de la reine, L'
Macadam
Messieurs Ludovic
Mission spéciale
Étoile sans lumière
1945 Dámy z Bouloňského lesíka
Kulička
Nuits d'alerte
Postrach biletářů
Père Serge, Le
1940 Entraîneuse, L'
1939 Bois sacré, Le
Den začíná
Tourbillon de Paris
1938 Ernest le rebelle
1937 Citadelle du silence, La

TV seriály

1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Lune papa, La (TV seriál)
1975 Aurore et Victorien (TV seriál)
1973 Du plomb dans la tête (TV seriál)
Porteuse de pain, La (TV seriál)
1966 Le trompette de la Bérésina (TV seriál)
1965 Marc et Sylvie (TV seriál)
1964 Abonent na lince U (TV seriál)
1962 Commandant X (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace