foto

Irina Čipiženko

  • nar. 21.8.1937 (83 let)
    Čečensko-ingušská ASSR, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Otkryvaja dver
Zoologie
2015 Moskva nikogda ně spit
Sročno vyjdu zamuž
Učilka
2011 Asja
2010 Jolki
2009 Kletba kouzelného kamene
2006 Žena Stalina (TV film)
1987 Sbohem, parto z mojí čtvrti
1979 Mimořádně důležitý úkol
1966 Ně zabuď... stancija Lugovaja
1965 Наш дом
1961 Leon Garros hledá přítele

TV seriály

2020 Kaťa i Blek (TV seriál)
Za pervogo vstrečnogo (TV seriál)
2019 IP Pirogova (TV seriál)
Poselency (TV seriál)
Triada (TV seriál)
2018 Dožiť do ljubvi (TV seriál)
Fitněs (TV seriál)
Praktika 2 (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
Čužaja krov (TV seriál)
2017 Beglec (TV seriál)
Dinozavr (TV seriál)
Naprasnyje naděždy (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Zolotaja rybka (S02E13)
2016 Graždanskij brak (TV seriál)
Iz Sibiri s ljubovju (TV seriál)
Medsestra (TV seriál)
Odinočestvo (TV seriál)
Puškin (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 6 (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Dvojnaja splošnaja (TV seriál)
Děd Mazajev i Zajcevy (TV seriál)
Kommunalka (TV seriál)
Kryša mira (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Těorija něverojatnosti (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
Vremenno nědostupen (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Ochota (S02E11)
2014 I šarik verňotsja (TV seriál)
Na odnom dychanii (TV seriál)
Poiski ulik (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Proščaj, ljubimaja (TV seriál)
Samara 2 (TV seriál)
Sestra moja, Ljubov (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 4 (TV seriál)
Čudotvorec (TV seriál)
2013 Balabol (TV seriál)
Durnaja krov (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 15 (S01E15)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (4)
Torgovyj centr (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 3 (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Podlog (S06E16)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Bigl (TV seriál)
Požar (E06)
Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
MUR (TV seriál)
Nočnyje lastočki (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Russkaja naslednica (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 2 (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Lesnik (TV seriál)
Čudotvornaja ikona (S01E17)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Pochiščenije (S01E02)
Svetofor (TV seriál)
Vosmiděsjatyje (TV seriál)
Vozvraščenije domoj (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Strelba po tareločkam (S05E16)
Kodex česti (TV seriál)
Falsifikacija (S05E06)
2010 Děžurnyj angel (TV seriál)
Interny (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Mauzer (S04E04)
2009 Cyganki (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Žalosť (S01E34)
Sročno v nomer (TV seriál)
Ikona (S02E11)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Ranimyje (S03E03)
Čas Volkova (TV seriál)
Těni prošlogo (S02E17)
Surrogat (S02E10)
Něspokojnyj pokojnik (S02E04)
2007 Ogoň ljubvi (TV seriál)
Soldaty 12 (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Tragedija děl Arte (S01E12)
Zver (S01E10)
Advokat (TV seriál)
Rokovoje vlečenije (S03E02)
2006 Špionskije igry (TV seriál)
Lovuška dlja mudreca (E02)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Kankan na pominkach (S03E01)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)
Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
Rubljovka Live (TV seriál)
2003 Syščiki (TV seriál)
Žara (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky