foto

Antal Cserna

  • nar. 21.3.1963 (56 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Majd helyett MOST - A pillanat értéke
2018 A merénylet (TV film)
2017 A színésznő (TV film)
Kincsem
Vadkanvadászat
2016 Mysli na mě
2015 Líza, liščí víla
Moje matka a další cvoci v rodině
Radnóti Hétszer
2013 A régi házban (TV film)
2011 Sweet Sixteen, a hazudós (TV film)
2009 Made in Hungaria
És a nyolcadik napon (TV film)
2008 Majdnem szűz
Něco z Ameriky 2
2007 Szuromberek királyfi (TV film)
2006 Tibor vagyok, de hódítani akarok
2005 Blondýn v maléru
Csudafilm
Fejezetek az Erények könyvéből (TV film)
Člověk bez osudu
2002 Sobri
Ének a csodaszarvasról
2001 Hamvadó cigarettavég
2000 Kouzlo půvabu
1999 Egy tél az Isten háta mögött
1998 Három
Szelidek (TV film)
1997 Balekok és Banditák
Franciska vasárnapjai
Gyilkos kedv
1996 Csajok
Szigetvári vértanúk (TV film)
Sztracsatella
Vaska Nechměviset
1995 Esti Kornél csodálatos utazása
1994 Doktor Mesmer
1993 Nyomkereső
1992 Nedokonalý podvod
Roncsfilm
1990 A halálraítélt
1985 Egy kicsit én, egy kicsit te

TV seriály

2019 Ízig-vérig (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
A Tanár (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Tóth János (TV seriál)
A közös képviselő (S02E45)
Az esküvő (S02E41)
Leánybúcsú, legénybúcsú (S02E40)
2018 Tóth János (TV seriál)
Farsang (S02E38)
Gondteher (S02E36)
Sztrájk (S02E31)
další epizody (9)
2017 A mi kis falunk (TV seriál)
A választás (S01E01)
2015 Kossuthkifli (TV seriál)
Kísértetkastély (E04)
2014 Munkaügyek (TV seriál)
Róbert Mágus (S04E10)
2012 Munkaügyek (TV seriál)
Költségcsökkentési intézkedések (S01E30)
Hacktion (TV seriál)
A sápadt Madonna (S03E10)
2010 Tűzvonalban (TV seriál)
Egy jelentés margójára (S04E12)
Szolgálunk és félünk (S04E11)
A barátok visszatérnek (S04E10)
další epizody (12)
2009 Tűzvonalban (TV seriál)
Zárójelentés (S03E20)
Transzplantáció (S03E19)
Bizalmi állásban (S03E18)
další epizody (20)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
Szemet szemért (S02E20)
A csempészek alkonya (S02E19)
Madarat tolláról (S02E18)
další epizody (20)
2007 Tűzvonalban (TV seriál)
Barátok, szerelmek, ellenségek (S01E17)
Szemtől szemben (S01E16)
Akkor higgy nőnek... (S01E15)
další epizody (17)
2005 Jóban rosszban (TV seriál)
2002 Na végre, itt a nyár! (TV seriál)
Tea (TV seriál)
2000 Kérnék egy kocsit (TV seriál)
Millenniumi mesék (TV seriál)
Pasik! (TV seriál)
1999 Családi album (TV seriál)
1995 Kisváros (TV seriál)
Leányszöktetés (E33)
1993 Glóbusz (TV seriál)
Meselánc (TV seriál)
1989 Ve stínu hákového kříže (TV seriál)
1987 Szomszédok (TV seriál)

Dokumentární

2001 A nagyúr - gróf Bánffy Miklós
1999 Istennél a kegyelem (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky