foto

James Hilton

  • nar. 9.9.1900
    Leigh, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 20.12.1954 (54 let)
    Long Beach, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2002 Sbohem, pane profesore (TV film) - kniha
1973 Lost Horizon - kniha
1969 Sbohem, pane profesore! - kniha
1960 Shangri-La (TV film) - kniha
1947 Jak vzpomínáme - kniha
1942 V zajetí minulosti - kniha
1941 Rage in Heaven - kniha
1939 Sbohem, pane Chips - kniha
1937 Rytíř beze zbraně - kniha
Ztracený obzor - kniha

TV seriály

1984 Goodbye Mr. Chips (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1960 Mrs. Miniver (TV film) - původní scénář
1943 Forever and a Day
1942 Paní Miniverová
The Tuttles of Tahiti
1936 Dáma s kaméliemi

Herecká filmografie

Filmy

1947 Jak vzpomínáme - vyp.
1943 Madame Curie - vyp.
1942 V zajetí minulosti - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace