Reklama

Reklama

Co jsme viděli, co jsme slyšeli

  • USA Things Heard & Seen
Trailer

VOD (1)

Pár z Manhattanu se odstěhuje do starobylé osady v Hudson Valley, kde zjistí, že jejich manželství obestírá zlověstné tajemství, které si nezadá se záhadami prastaré vesnice. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Warhorr odpad!

všechny recenze uživatele

Já bych to přejmenoval na ''Co jsem komu udělal ?''. No jo, netflix horor v akci, asi jsem měl moc přehnaná očekávání když jsem po delší době dal šanci hororu z téhle platformy. Ono se vlastně jedná o klasický námět, kdy se rodinka přestěhuje na venkov do baráku a v něm začne strašit a mohl to být vlastně i slušný snímek kdyby se to nerozjelo v Esmeraldu Seyfried a Chozeho Nortona kdy jeden vyjebává s druhým. Proč někdo točí horor a rozhodne se jej proměnit v rodinou telenovelu? A ještě k tomu co trvá dvě hodiny ? Chcete nám vypálit oči ? Vlastně i kdyby ten film měl jenom půl hodiny tak mě to unudí k smrti. Hororových momentů, jestli se to tak dá vůbec nazývat, je tady všehovšudy asi 5%. Občas nějaký skřípějící zvuk, probliknutí světel a tím končíme. Scény o ničem, asi krom jedné se sekyrou, to byl nejlepší moment z celého snímku a ona údajná záhada domu se tu vlastně ani nevyřeší. Letošní hororový odpad. ()

Kienast 

všechny recenze uživatele

Zbytečně zdlouhavé mdlé mystery drama, které mi dost připomnělo film "Pod povrchem". Hororem bych to určitě neoznačoval. Amanda Seyfried je tu v pohodě, větší problém jsem měl s manželem, který je otravný, vlezlý a nesympatický. Určitě to není nějaký průšvih, ale nefunguje to v žádné rovině, na horor málo strašidelné, na drama málo emocionální a na thriller málo napínavé. Film tak možná víc ocení ženy. 4/10 ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

No, je to skôr dráma/ thriller s haunted house rámcom. Zahraté aj nakrútené je to výborne, prostredie veľmi pôsobivé, "sekerová" odbočka v deji prekvapivá, ale tá pointa... No, neviem. Ale ok, dáva to zmysel. Starostlivo nakrútený, zahratý film, ale že by ste sa k nemu vracali... Až mi je všetkej tej očividnej snahy zručných tvorcov ľúto. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Přestože je snímek „Co jsme viděli, co jsme slyšeli“ zařazen do hororového žánru, má s ním pramálo společného. Film je fakticky vztahovým mysteriózním dramatem s duchovní tématikou, které se v posledních čtyřiceti minutách zvrhne do thrilleru, rádoby do stylu Zmizelé. Na rozdíl od Zmizelé a jiných kvalitních thrillerů, příp. hororů, které se snaží držet diváka v napětí po celou dobu, toto v "Things Heard & Seen" neplatí. Prvních 80 minut tak na diváka působí příliš komorně, zdlouhavě a v paměti se mu uchová především několik detailních záběrů na tvář Amandy Seyfried. Zbývajících 40 minut je stravitelnějších, a to zásluhou gradace příběhu a svižnějšího tempa, ale „nudu“ střídá nelogické chování postav a velká naivita, se kterou scénář pracuje. Jeden z mála důvodů ke zhlédnutí tak vidím v hereckém výkonu Jamese Nortona, kterému jeho postavu věříte, to stejné platí u krásné Natalie Dyer, známou ze Stranger Things. Ostatní nemají moc co hrát. Za mě slabší netflixový kousek na pomezí 1-2 hvězd. Za tu zbytečnou dvouhodinovou stopáž se přikláním pouze k jedné hvězdě. 👎 (29.04.2021) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nechápu co ten Netflix letos dělá. V podstatě 2 hodinová verze 3:15 zemřeš bez lekaček a napětí za to s feministickým nádechem (veškeré zlo tvoří muži) . Chlápek s ženskou se stěhují do baráku kde dříve chlap zabil svou ženu a pak sebe mezitím tam ta ženská někoho vidí a tomu chlápkovi hrábne. Problém je v délce přes 2 hodiny jelikož zhruba 1 hodinu se řeší jen to, že ta ženská je anorektička a nic nejí a ten chlap jí to vyčítá. Vše se rozjede zhruba v posledních 30 minutách. P.s. čím jí jako ten duch pomohl v podstatě se tam jen objevil kdyby napsal třeba vzkaz uteč nebo zemřeš udělal by lépe. P.s. 2 ten konec to bylo jako co? ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Dcérka páru sedí v knižnici na zemi s natiahnutými a prekríženými nôžkami, v zábere z druhej strany už je v tureckom sede. (GabrielGabko)
  • Film vznikl podle stejnojmenného románu „All Things Cease to Appear“ z roku 2016 od Elizabeth Brundage. (SONY_)
  • V čase 1:51:54 můžeme na lodi vidět nápis „Lost Horizon“, který odkazuje na stejnojmennou novelu Jamese Hiltona z roku 1933, resp. na dle ní zadaptovaný snímek Franka Capry z roku 1937. (Marcos22)

Reklama

Reklama