foto

Rebecca Smart

  • nar. 30.1.1976 (45 let)
    Tamworth, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Highway
2014 Skin Deep
2011 Savages Crossing
2005 Oedipus
2004 Industrial Love Dwarf Number 7
1999 Tom's Funeral
1998 Corn Devils (TV film)
1997 Blackrock
Odsouzeni k útěku (TV film)
Violet's Visit
1993 Pánbíčku v nebíčku
1992 Clowning Around
1990 Hra o štěstí (TV film)
More Winners: Mr Edmund (TV film)
1989 Celia
1987 Břímě (TV film)
Ve stínu páva
1985 Coca-Cola Kid
Záhadná pláž

TV seriály

1998 All Saints (TV seriál)
1997 Oddělení vražd (TV seriál)
1996 House Gang (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1991 Eggshells (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1988 Elly & Jools (TV seriál)
Spit MacPhee (TV seriál)
1985 Winners (TV seriál)
1984 Cowra Breakout, The (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Temptation (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky