foto

Urs Fabian Winiger

  • nar. 1976

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pomsta Luny
Sissi ohne Franz
2012 Der Doc und die Hexe - Katastrophenalarm (TV film)
Milchgeld. Ein Kluftingerkrimi (TV film)
2008 Tatort - Das schwarze Grab (TV film)
2007 Tatort - Bienzle und die große Liebe (TV film)
Tatort - Der Tote vom Straßenrand (TV film)
2006 Tatort - Aus der Traum (TV film)
2005 Stille Wasser
2004 Tatort - Teufel im Leib (TV film)
2003 Tatort - Romeo und Julia (TV film)
2002 Baader
2000 Polizeiruf 110 - Blutiges Eis (TV film)

TV seriály

2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Sohn (S17E12)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Schwein (S10E12)
2008 Kobra 11 (TV seriál)
Oko za oko (S12E09)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky