foto

Esther Roling

  • nar. 1979
    Osnabrück, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Auf einmal war es Liebe (TV film)
Fischer sucht Frau (TV film)
Sarah Kohr - Das verschwundene Mädchen (TV film)
Tatort - Querschläger (TV film)
2007 Tatort - Der Tote vom Straßenrand (TV film)

TV seriály

2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky