foto

Till Huster

  • nar. 2.7.1958 (60 let)
    Brémy, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ohnsorg-Theater: Wenn die Katze aus dem Haus ist (divadelní záznam)
Tod eines Mädchens 2: Die verschwundene Familie (TV film)
2013 Mörderische Jagd (TV film)
2012 Tod einer Brieftaube (TV film)
2011 Die Räuberin
Mörderisches Wespennest (TV film)
2009 Kocour v botách (TV film)
Soul Kitchen
2007 Die Katze (TV film)
2006 Bella Block - Das Glück der anderen (TV film)
Der Mann im Strom (TV film)
2005 Bella Block - Die Frau des Teppichlegers (TV film)
Kroky k nápravě světa
Ohnsorg Theater - Pension Schöller (divadelní záznam)
2004 Ohnsorg Theater - Willi, das Prachtstück (divadelní záznam)
2003 Ohnsorg Theater - Ein Fall fürs Himmelbett (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Hannes im Glück (divadelní záznam)
Zrádný šperk (TV film)
2002 Am Ende des Tunnels (TV film)
2001 Ohnsorg Theater - Gefährliche Landung (divadelní záznam)
1997 Kalte Küsse (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und die Killer (TV film)

TV seriály

2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Büttenwarder op Platt (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Die Pfefferkörner (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Faust (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace