foto

Craig Ross Jr.

  • nar. USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Bunker of Blood 07: Killjoys Carnage Caravan
2017 Media (TV film)
2016 Dead South
2015 Ward of the State (TV film)
2014 Affair, The
2007 Mannsfield 12, The
Traci Townsend
2004 Motiv
2003 Jeď nebo zemři
2001 Blue Hill Avenue
Taylor's Wall (TV film)
2000 Killjoy
1998 Cappuccino

TV seriály

2018 Monogamie (TV seriál)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Svoboda (S08E13)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
On a ona (S04E06)
Vražedná čísla (TV seriál)
Scan Man (S05E05)
Bod zlomu (S04E11)
Útěk z vězení (TV seriál)
Zavřený v kóji (S03E09)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt koně (S03E03)
Vraždy podle knihy (S02E15)
4400 (TV seriál)
Try the Pie (S04E05)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vetřelci v kosmické lodi (S02E09)
Odložené případy (TV seriál)
Řeka (S03E22)
Odpoledne pod psa (S03E14)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Blue Hill Avenue

Dokumentární

2004 Making of 'Motives', The

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Affair, The

TV seriály

2018 Monogamie (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Monogamie (TV seriál)

Střihačská filmografie

TV seriály

2018 Monogamie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky