foto

Duncan Green

  • nar. 13.1.1961 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Arne Dahl: En midsommarnattsdröm (TV film)
2005 Aldrig en absolution
2001 Ensamrummet (TV film)
Familjehemligheter
2000 Před bouří
1991 Under isen (TV film)
1989 Fallgropen
1987 Sanning och konsekvens (TV film)

TV seriály

2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (4)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Rodinná záležitost (S05E02)
2013 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der Wolf im Schafspelz (E13)
2005 Wallander (TV seriál)
1999 Jakten på en mördare (TV seriál)
1998 Aspiranterna (TV seriál)
S:t Mikael (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky