foto

Wigald Boning

  • nar. 20.1.1967 (51 let)
    Wildeshausen, Niedersachsen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Impyho dobrodružství
2006 Impyho zázračný ostrov
2003 Globi und der Schattenräuber
Hledám impotentního muže
1999 Jackiino dítě (TV film)
1998 Muži v bílém (TV film)
1997 Die drei Mädels von der Tankstelle
1990 Hard Days, Hard Nights

TV seriály

2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2004 Schillerstraße (TV seriál)

Dokumentární

2018 Happy Birthday, Carlo! (TV film)
2012 Tohle doma nezkoušejte (TV seriál)
1992 No Budget Spot '92

TV pořady

2018 Das große Promi-Flaschendrehen (TV pořad)
Mord mit Ansage - Die Krimi-Impro Show (TV pořad)
2017 Wir lieben Fernsehen! (TV pořad)
2015 Das Spiel beginnt! - Die große Show von 3 bis 99 (TV pořad)
Ich bin Du (TV pořad)
Rock the Classic (TV pořad)
Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Quizduell-Olymp (TV pořad)
2013 Die Insider (TV pořad)
2012 Der Quiz-Champion (TV pořad)
Gefragt - Gejagt (TV pořad)
2006 Comedy TOTAL (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1977 1, 2 oder 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace