foto

Tim Egloff

  • nar. 13.5.1974 (45 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tatort - Letzte Tage (TV film)
2006 Neandertal
Probuzení Šípkové Růženky (TV film)
2003 Die Klasse von '99
2001 Eine Liebe auf Mallorca 3 (TV film)
2000 Am Ende siegt die Liebe (TV film)
Schule
Verlorene Kinder (TV film)
1999 Der Häupter meiner Lieben

TV seriály

2009 Die Bergretter (TV seriál)
2008 Maja (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1999 Candy Club (TV seriál)
1998 Sylvia - Eine Klasse für sich (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky