foto

Wendy Wason

  • nar. 16.3.1976 (43 let)
    Durban, Jihoafrická republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Outcast
2005 Open Wide (TV film)
2002 Club Le Monde
2001 Truth Game, The
2000 Resurrecting Bill

TV seriály

2014 Sherlock (TV seriál)
Znamení tří (S03E02)
2007 After You've Gone (TV seriál)
2006 Ajťáci (TV seriál)
Kalamity Jen (S01E02)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tanec s mrtvými (S10E01)
2005 Broken News (TV seriál)
Tittybangbang (TV seriál)
2001 Fun at the Funeral Parlour (TV seriál)
2000 Párování (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Hell's Kitchen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace