foto

Alika Del Sol

  • nar. 30.11.1972 (46 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Les Liens du cœur (TV film)
2015 Lanester: Memento Mori
SODA: le rêve américain (TV film)
2014 Frantíci
2013 Život Adèle
1999 Děti století

TV seriály

2019 Sam (TV seriál)
Nadia (S03E05)
Allister (S03E01)
Caïn (TV seriál)
Harcèlement (S07E06)
2018 Sam (TV seriál)
Choix cornéliens (S02E06)
Il n'y a pas d'amour heureux (S02E05)
Je serai, tu seras, elle sera (S02E04)
další epizody (4)
2017 Chérif (TV seriál)
Qui a tué le colonel Moutarde ? (S04E07)
2015 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2012 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Coup de feu (S07E08)
2011 Soda (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Účtování (S20E05)
2010 Padlé královny (TV seriál)
2007 Nárazové vlny (TV seriál)
2005 Inséparables (TV seriál)
2004 Le président Ferrare (TV seriál)
Léa Parkerová (TV seriál)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
Malone (TV seriál)
Petit café (TV seriál)
2001 Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1995 Julie Lescautová (TV seriál)
Křest nováčků (S04E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky