foto

Joon-gyoo Park

  • nar. 27.6.1964 (56 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mobeomsaeng
Siganitalja
2007 Beurabo mai raipeu
2006 Goosejoo
Gumiho gajok
Nuga geunyeowa jasseulkka?
2005 Jakeobui jeongseok
Mongjeonggi 2
2003 Jopok manura 2 : dolaon jeonseol
2002 4 Balgarak
Saekjeuk shigong
2001 Doosabooilchae
2000 Jakareuta
1996 Boss
알바트로스
1993 Mujeongui je3 budu

TV seriály

2018 Geombeobnamnyeo (TV seriál)
2017 Yeokjuk : baegseongeul humchin dojeog (TV seriál)
2015 Ddeotda! paemilri (TV seriál)
Kilmi, hilmi (TV seriál)
2014 Gyeolhoneul gidaehae (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2012 Arangsaddojeon (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2011 Bitgwa geurimja (TV seriál)
Moosa Baekdongsoo (TV seriál)
2008 Cheonhailsaek Park Jeong-keum (TV seriál)
Nae sarang keumjiok yeop (TV seriál)
2007 Ai em Saem (TV seriál)
2003 Apgujeong jonggatjip (TV seriál)
2002 Yainsidae (TV seriál)
2000 Medikeol senteo (TV seriál)
Saechingoo (TV seriál)
1998 Hong Gil Dong (TV seriál)
1996 Meonameon nara (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 가짜를 찾아라! 눈썰미 (TV pořad)
2011 탑 기어 코리아 (TV pořad) - účinkující, mod.
2010 Annyeonghaseyo (TV pořad)
Reonning maen (TV pořad)
2005 위기탈출 넘버원 (TV pořad) - mod.
2003 비타민 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky