foto

Karin Inghammar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Harry & Meghan: A Royal Romance (TV film)
2014 Preggoland
2000 Love, Honour and Obey

TV seriály

2019 The Flash (TV seriál)
Memorabilia (S05E12)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Druhá hvězda napravo (S02E21)
2011 Mortal Kombat: Legacy (TV seriál)
The GOtoGAL (TV seriál)

Dokumentární

2010 How to Boil a Frog
2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace