Reklama

Reklama

Mortal Kombat: Legacy

(seriál)
USA, (2011–2013), 3 h 4 min (Minutáž: 7–14 min)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami.
Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno. (-Marc-)

(více)

Recenze (152)

XdanteX 

všechny recenze uživatele

ono tu nepřehlédnutelnou levnost(ne ohledně nákladů na efekty to pozor) a pochybné herecké výkony si tenhle žánr prostě neodpustí. Ale bojové sekvence? Paráda stejně jako v uvodňáku Rebirth. Jak už bylo zmíněno..vizuálně? Paráda. Vypadá to že tenhle jakýsi alternativní Mortal Kombat vesmír by se mohl povést....mimochodem i Ed Boon souhlasí a těší se stejně jako já už na film:) ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Kevin Tancharoen REBIRTHom slušne zaujal a LEGACY mal potvrdiť, že na celovečerák má, lenže 10min epizódky šírené netom sú zatiaľ k uzúfaniu bez nápadu. Scenárista videohier MORTAL KOMBAT Ed Boon by mal okamžite dostať výpoveď a naopak by sa do týmu hodil nejaký slušný choreograf súbojov, keď už seriál vsadil len na akčnú kartu a atmosféru Rebirthu nehal tatam... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nikterak objevné, ale celkem zábavné web epizodky o začátcích postav z Mortal Kombat. Epizody totiž mají bohužel celkem kolísavou kvalitu a pohybují se mezi výbornými (úvodní dva díly), průměrnými s fajn nápady (vynikající animační sekvence v Kitaně a Mileeně) až po fakt špatné (Johny Cage). Celkově to ale za zkouknutí rozhodně stojí, obzvláště pro fanoušky, kteří by si tak chtěli zpříjemnit volné chvilky mezi pařením nejnovějšího herního dílu. ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

To kouzlo prvního filmu zkrátka obnovit nelze. Navíc si nemohu pomoci, ale toto není v pravém slova smyslu seriál, jelikož zde není dějová spojovací linka, snad až na očekávání, že se někteří z borců sejdou na prknech, co zachrání (náš) svět. Spíš jde tedy o reklami na jednotlivé borce, které nejsou samy o sobě špatné, ale jejich kvalita je celkem kolísavá. Nejvíce jsem nepobral příběh Raidena, hrome je snad největší devízou Boha blesku a Ochránce říše země, že na něj hůře působí paralyzátor?? Film by z toho ale špatný být nemusel, jen to dovedně namíchat... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (18)

  • První epizodu, která byla vydána na YouTube, zhlédlo během prvního týdne 5,5 milionů lidí. Pátou epizodu už za pouhé dva dny vidělo 20 milionů lidí. (NiaWolf)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Související novinky

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

11.03.2019

S remakem filmového Mortal Kombatu byl před časem spojován režisér Aquamana James Wan, ten ale po nějaké době projekt opustil a od té doby se toho kolem filmu moc nedělo. Tedy až doteď. Podle… (více)

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama