foto

Sophie Renoir

  • nar. 1964
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Espace détente
1994 Tam, kde končí vlny (TV film)
1993 Es lebe die Liebe, der Papst und das Puff
1992 Das Glück liegt in Waikiki (TV film)
1990 Jusqu'à ce que le jour se lève (TV film)
Příjemně se bavte (TV film)
1989 La punyalada
1987 Přítel mé přítelkyně
1983 Bon anniversaire Juliette (TV film)
1982 Ideální manželství
Sans un mot (TV film)
1981 Les babas cool
1978 Pozor, děti se dívají

TV seriály

2001 Caméra café (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Záhady temné džungle (TV seriál)
1989 Le grand secret (TV seriál)
1988 Lance et compte II (TV seriál)
1986 Lance et compte (TV seriál)
1985 Jeu, set et match (TV seriál)
1984 Homme de Suez, L' (TV seriál)
1982 Maupas, Les (TV seriál)
1981 Pause-café (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky