foto

François-Eric Gendron

  • nar. 15.3.1954 (65 let)
    Fontainbleau, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Des Amours, Désamour
2010 Les hommes préfèrent mentir (TV film)
Streamfield, les carnets noirs
2009 Osudová krása (TV film)
2008 Les belles-soeurs (TV film)
2007 Si c'était lui...
Valentina a spol. (TV film)
2005 Karla Rubensová - Dítě jako rukojmí (TV film)
2003 Krásná Valentina (TV film)
2002 Qui mange quoi? (TV film)
2001 Châtiment du Makhila, Le (TV film)
2000 Komisař Moulin: Příliš blízká ochrana (TV film)
1999 Mladý Indiana Jones: Démoni mámení
Útěk před smrtí (TV film)
1998 Em dic Sara
Konečně vdaná (TV film)
1997 Momentos robados
Une femme d'action (TV film)
¿De qué se ríen las mujeres?
1996 Mi nombre es sombra
Un chantage en or (TV film)
1995 Adventures of Smoke Bellew
Krev lovce
Women of Spring Break, The (TV film)
1994 Au beau rivage (TV film)
Chasseur de loups (TV film)
1993 Lethal Exposure (TV film)
1991 La milliardaire (TV film)
Triplex
1990 Galantní dámy
Sladká pomsta
1989 Chci domů
Francouzská revoluce (TV film)
Lluvia de otoño
Une saison de feuilles (TV film)
Vánoční teror
À deux minutes près
1988 Grande storia d'amore, Una (TV film)
Sotto il vestito niente 2
1987 Cloud Waltzing (TV film)
Ingranaggio, L'
Přítel mé přítelkyně
1985 Ordre, L' (TV film)
Sedmá velmoc
1984 Fuego eterno
1983 Život je román
1982 Serin du major, Le (TV film)
1981 Histoires de voyous: Opération Primevère (TV film)
Leiche auf Urlaub (TV film)
Černý talár pro vraha
1980 Vol d'Icare, Le (TV film)
1979 Le Temps des vacances
Zpověď jen pro sebe
1978 Les Grandes conjurations: La guerre des trois Henri (TV film)
Violette Nozière

TV seriály

2014 37 dní od atentátu k válce (TV seriál)
Jeden dlouhý víkend (E03)
Jeden týden v červenci (E02)
Crimes et botanique (TV seriál)
2012 Kurýr (TV seriál)
Trojský kůň pod kapotou (S01E01)
Pátrací oddělení (TV seriál)
L'Homme aux deux visages (S06E04)
2011 L'Attaque (TV seriál)
2010 Paradise kemp (TV seriál)
Magique camping (S02E01)
2007 Žena zákona (TV seriál)
L'Ange noir (S12E02)
2004 Le proc (TV seriál)
2002 Ohnivé léto (TV seriál)
2001 Docteur Claire Bellac (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1996 Adventures of Smoke Bellew (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Lola, Lola (S01E01)
1992 Dangerous Curves (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1990 Do poslední pence (TV seriál)
1986 Crossings (TV seriál)
1985 Châteauvallon (TV seriál)
1984 Mystérieux docteur Cornélius, Le (TV seriál)
1981 Richard Wagner (TV seriál)
1980 Fortunata a Jacinta (TV seriál)
1979 Joséphine ou la comédie des ambitions (TV seriál)
Orient-Express (TV seriál)
1977 Au plaisir de Dieu (TV seriál)
Cinq à sec (TV seriál)

Host

TV pořady

1996 Thé ou café (TV pořad)
1988 Questions pour un champion (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace