foto

Becky Martin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Peter Serafinowicz Show Christmas Special, The (TV film)
2007 Ladies and Gentlemen (TV film)

TV seriály

2019 Boj o moc (TV seriál)
Return (S02E07)
2017 Detroiters (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Qatar (S06E06)
Georgia (S06E03)
2016 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Inaugurace (S05E10)
Camp David (S05E08)
2015 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Hlasování (S04E08)
Mamka Meyerová (S04E07)
Teherán (S04E04)
další epizody (4)
Peep Show (TV seriál)
Are We Going to Be Alright? (S09E06)
Kid Cave (S09E05)
Mole-Mapping (S09E04)
další epizody (6)
2014 Život je boj (TV seriál)
The 7th Annual Christmas Card Competition (S02E04)
Turnips... North Day... Yes, yes. (S02E03)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Zvláštní vztah (S03E07)
Rybaření (S03E05)
Volba (S03E02)
2013 Život je boj (TV seriál)
Nightshift (S01E05)
Dumped (S01E04)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Krizová situace (S02E07)
Helsinki (S02E05)
2012 Je to soda (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
Peep Show (TV seriál)
Quantocking II (S08E06)
Chairman Mark (S08E05)
Big Mad Andy (S08E04)
další epizody (6)
2010 Pete Versus Life (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
New Year's Eve (S07E06)
Seasonal Beatings (S07E05)
Nether Zone (S07E04)
další epizody (6)
2009 Peep Show (TV seriál)
Das Boot (S06E06)
The Party (S06E05)
The Affair (S06E04)
další epizody (6)
2008 Peep Show (TV seriál)
Markovy ženy (S05E06)
Jeremyho manažerka (S05E05)
Jeremyho maminka (S05E04)
další epizody (6)
2007 Peep Show (TV seriál)
Svatba (S04E06)
Výlet (S04E05)
Hodinový manžel (S04E04)
další epizody (6)
2003 Adam and Joe Go Tokyo (TV seriál)
2002 Cyderdelic (TV seriál)
1995 Stand-up Show, The (TV seriál)

TV pořady

2004 Britain's Best Sitcom (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2015 The Guitar