foto

Dahvi Waller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Mrs. America (TV seriál)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Drop King (E03)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Play with Friends (S02E04)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
The 214s (S01E08)
Adventure (S01E05)
2010 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Hezké holky (S04E09)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Před úsvitem (S03E09)
Můj domov v Kentucky (S03E03)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Two Ministers (S02E09)
The Humanitarian (S02E05)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vítejte u nás (S04E14)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Neboj se, já už to vím (S04E06)
Bože, to je lahůdka (S03E19)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Malé královny krásy (S03E09)
Miláčku, musím se ti přiznat… (S03E06)
Mnohokrát děkuji (S02E15)
2005 První prezidentka (TV seriál)
First... Do No Harm (E05)

Producentská filmografie

TV seriály

2010 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Země zítřka (S04E13)
Mlžení (S04E12)
Čínská zeď (S04E11)
další epizody (13)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Mrs. America (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky