foto

Jenna Bans

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Come Rain or Come Shine: From Grey's Anatomy to Private Practice (TV film)

TV seriály

2020 Hodný holky (TV seriál)
Find Your Beach (S03E01)
2018 Hodný holky (TV seriál)
Remix (S01E10)
Atomovka (S01E04)
Pilot (S01E01)
2016 The Family (TV seriál)
All You See Is Dark (E02)
Pilot (E01)
2014 Skandál (TV seriál)
Baby Made a Mess (S04E07)
2013 Skandál (TV seriál)
More Cattle, Less Bull (S03E05)
Boom Goes the Dynamite (S02E15)
2012 Skandál (TV seriál)
White Hats Off (S02E01)
The Trail (S01E06)
Chirurgové (TV seriál)
Migrace (S08E23)
2011 Off the Map (TV seriál)
There's a Lot to Miss About the Jungle (E13)
Saved by the Great White Hope (E01)
2009 Chirurgové (TV seriál)
Pošramocená povinnost (S06E04)
Do temnot půjdu za tebou... (S05E17)
Soucit s ďáblem (S05E12)
2008 Chirurgové (TV seriál)
V týmu žádné já neexistuje (S05E05)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which Charlotte Goes Down the Rabbit Hole (S01E06)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vztahy (S03E18)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Děti a Art (S03E08)
Dokonalý pár (S03E02)
Vzpomínky 2/2 (S02E24)
další epizody (5)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Slunce nikdy nezapadne (S02E08)
Život jde dál (S02E01)
Kdo je rád sám? (S01E19)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
V podezření (S01E09)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Hodný holky (TV seriál)
Synergy (S03E11)
Opportunity (S03E10)
Incentive (S03E09)
další epizody (11)
2019 Hodný holky (TV seriál)
King (S02E13)
Jeff (S02E12)
Lovná sezóna (S02E11)
další epizody (13)
2018 Hodný holky (TV seriál)
Remix (S01E10)
Léto žraloka (S01E09)
Podnik se zavírá (S01E08)
další epizody (9)
2016 The Family (TV seriál)
What Took So Long (E12)
Election Day (E11)
Fun Ways to Tell Boyfriend You're Pregnant (E10)
další epizody (12)
2011 Off the Map (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky