foto

Jenna Bans

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Come Rain or Come Shine: From Grey's Anatomy to Private Practice (TV film)

TV seriály

2018 Good Girls (TV seriál)
Remix (S01E10)
Atom Bomb (S01E04)
Pilot (S01E01)
2016 The Family (TV seriál)
All You See Is Dark (E02)
Pilot (E01)
2014 Skandál (TV seriál)
Baby Made a Mess (S04E07)
2013 Skandál (TV seriál)
More Cattle, Less Bull (S03E05)
Boom Goes the Dynamite (S02E15)
2012 Skandál (TV seriál)
White Hats Off (S02E01)
The Trail (S01E06)
Chirurgové (TV seriál)
Migrace (S08E23)
2011 Off the Map (TV seriál)
There's a Lot to Miss About the Jungle (E13)
Saved by the Great White Hope (E01)
2009 Chirurgové (TV seriál)
Pošramocená povinnost (S06E04)
Do temnot půjdu za tebou... (S05E17)
Soucit s ďáblem (S05E12)
2008 Chirurgové (TV seriál)
V týmu žádné já neexistuje (S05E05)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which Charlotte Goes Down the Rabbit Hole (S01E06)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vztahy (S03E18)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Děti a Art (S03E08)
Dokonalý pár (S03E02)
Vzpomínky 2/2 (S02E24)
další epizody (5)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Slunce nikdy nezapadne (S02E08)
Život jde dál (S02E01)
Kdo je rád sám? (S01E19)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
V podezření (S01E09)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace