foto

Gérard Vivès

  • nar. 30.11.1962 (56 let)
    Choisy-le-Roi, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Un amour en kit (TV film)
2001 Gamer
1993 Návštěvníci
1987 Árie

TV seriály

2011 Sosie! Or Not sosie? (TV seriál)
2001 Caméra café (TV seriál)
1996 Extra Zigda (TV seriál)
1995 La Croisière foll'amour (TV seriál)
Nové dívky od vedle (TV seriál)
Dívky od vedle (TV seriál)
Le Pote (E170)
Le Secret (E169)
L'Huissier (E168)
další epizody (20)
1994 Dívky od vedle (TV seriál)
Chassé-croisé (E99)
Questions d'éducation (E98)
Le Navigateur solitaire (E93)
další epizody (106)
1993 Dívky od vedle (TV seriál)
L'Inconnu (E10)
Un gros chagrin (E07)
Jalousies (E05)
další epizody (4)
1992 Helena a její chlapci (TV seriál)
1991 První polibky (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Danse avec les stars (TV pořad)
2000 Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace