foto

Lukas Turtur

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dinky Sinky
Kocour
2010 Ein Fall für Fingerhut (TV film)
2009 Jedlová samota
2008 Beste Gegend
Räuber Kneißl
2007 Beste Zeit

TV seriály

2010 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Spurlos (E12)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace