foto

Nigel Willoughby

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Lost in London
2016 Whisky Galore!
2010 Staromódní Vánoce (TV film)
2008 The Commander: Abduction (TV film)
2007 Pýchavka
Svobodný svět
The History of Mr Polly (TV film)
2006 Hej, kočko!
Richard Sharpe - Nebezpečné poslání (TV film)
2005 Miss Montigny
2004 Spiknutí střelného prachu (TV film)
2003 Rehab (TV film)
2002 11'09''01
Padlé ženy
Uprchlíci

TV seriály

2016 Penny Dreadful (TV seriál)
Požehnaná temnota (S03E09)
Odliv (S03E07)
List trávy (S03E04)
2015 Penny Dreadful (TV seriál)
Memento Mori (S02E08)
Malá škorpionka (S02E07)
Půlnočnice (S02E03)
2014 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 6 (S05E06)
Epizoda 3 (S05E03)
další epizody (5)
2013 Panství Downton (TV seriál)
The London Season (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
další epizody (7)
2012 Panství Downton (TV seriál)
A Journey to the Highlands (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (9)
2011 Mimo podezření 3: Smrtící výstřely (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Christmas at Downton Abbey (S02E09)
Inspector George Gently (TV seriál)
Goodbye China (S04E02)
2010 Mimo podezření: Rudá Dahlia (TV seriál)
2008 Poslední nepřítel (TV seriál)
Přežít! (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
2005 MI5 (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)

Dokumentární

2009 Off by Heart (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky