foto

Daisy Gardner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Melvin Goes to Dinner

TV seriály

2014 Married (TV seriál)
2007 Californication (TV seriál)
Po absintu je srdce něžnější (S01E06)

TV pořady

2008 The Smoking Gun Presents: World's Dumbest (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Downward Dog (TV seriál)
The Full Package (E04)
2014 Married (TV seriál)
2013 Back in the Game (TV seriál)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Příchody a odchody (S03E11)
Víš, je to tak... (S03E07)
2008 Californication (TV seriál)
Na mizině v Beverly Hills (S02E08)
2007 Californication (TV seriál)
Strach a hnus na dobročinném večírku (S01E04)
Studio 30 Rock (TV seriál)
O cenu časopisu Source (S01E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace