foto

Eric Weinberg

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Confessions of a Dog (TV film)

TV seriály

2012 Anger Management (TV seriál)
Muži sobě (TV seriál)
2011 Retired at 35 (TV seriál)
Wilfred (TV seriál)
Údolí smrti (TV seriál)
2010 Americký táta (TV seriál)
Best Little Horror House in Langley Falls (S07E03)
2008 Californication (TV seriál)
Obraťme stránku (S01E11)
2007 Californication (TV seriál)
Po absintu je srdce něžnější (S01E06)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Má moudrá slova (S06E16)
2006 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj závodní den (S05E03)
2004 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje nová pozice (S04E01)
Můj nejlepší přítel se žení (S03E22)
Můj porcelánový Bůh (S03E13)
2003 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje bílá velryba (S03E03)
Můj bratr, můj strážce (S02E14)
2002 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje noční služba (S02E02)
Moje nejhlubší přesvědčení (S01E20)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Mých patnáct minut slávy (S01E08)
Můj přítel a jeho chyba (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace