foto

David Marsh

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Elizabeth, Michael and Marlon (TV film)
2015 Rosamunde Pilcher: Dokonalý život (TV film)
2008 Phoo Action (TV film)
Summerhill (TV film)
2007 All About Me (TV film)
The Last Days of the Raj (TV film)
2006 Fear of Fanny (TV film)
2005 Illustrated Mum, The (TV film)
2001 Love Doctor, The

TV seriály

2018 Mum (TV seriál)
November (S02E06)
September (S02E05)
July (S02E04)
další epizody (6)
Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2015 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (4)
2014 Rev. (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2013 Blandings (TV seriál)
Drifters (TV seriál)
My Mad Fat Diary (TV seriál)
The Job Lot (TV seriál)
2012 Prisoners Wives (TV seriál)
2011 Cafe, The (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Rev. (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
2010 Little Crackers (TV seriál)
Material Girl (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Rev. (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
The Great Outdoors (TV seriál)
2008 Fairy Tales (TV seriál)
Hledači kostí (TV seriál)
Mutual Friends (TV seriál)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2004 Outlaws (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)

Dokumentární

2007 This Is Civilisation (TV seriál)
2006 Síla umění (TV seriál)
2005 Ian Fleming: Život s Bondem (TV film)
2004 Four Minute Mile, The (TV film)
London: The Greatest City (TV film)
2003 Churchill (TV film)
2002 Bollywood Women (TV seriál)
2000 Legends (TV seriál)
1994 Letem světem (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace