foto

Thomas Gohlke

  • nar. 18.12.1966 (54 let)
    Bad Belzig, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Dufte (studentský film)
1994 Polizeiruf 110 - Keine Liebe, kein Leben (TV film)
1991 Tandem (TV film)

TV seriály

1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Prüfungsängste (S01E25)
1998 Schimanski (TV seriál)
Den matek (E04)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1991 Ein Mann namens Pis (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky