foto

Gunter Schoß

  • nar. 2.12.1940 (78 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Rosa Roth - Der Schuss (TV film)
2012 Rosa Roth - Trauma (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - Blutige Strasse (TV film)
Rosa Roth - Bin ich tot? (TV film)
2010 Rosa Roth - Das Angebot des Tages (TV film)
Rosa Roth - Notwehr (TV film)
2009 Rosa Roth - Das Mädchen aus Sumy (TV film)
2008 Rosa Roth - Der Fall des Jochen B. (TV film)
2007 Ten den přijde (TV film)
2006 Rosa Roth - In guten Händen (TV film)
2005 Liebes Spiel
Morgen ist die Nacht vorbei
Rosa Roth - Flucht nach vorn (TV film)
Rosa Roth - Im Namen des Vaters (TV film)
2004 Finančák se nelíbá (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Okruh přátel (TV film)
Liebe süß-sauer: Die Verlobte aus Shanghai (TV film)
2003 Komisařka Rosa Roth - Jako křídla kolibříka (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Myšlenky jsou svobodné (TV film)
Polizeiruf 110 - Doktorspiele (TV film)
2002 Komisařka Rosa Roth - Zúčtování (TV film)
Odpověď dr. Mertensové (TV film)
2001 Big Ben - Vražedný trojúhelník (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Lži bližnímu svému i sobě (TV film)
Schwindelnde Höhe (TV film)
2000 Komisařka Rosa Roth - Láska a smrt (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Smrt poldy (TV film)
Matkou proti své vůli (TV film)
1999 Komisařka Rosa Roth - Mráz kopřivu nespálí (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Zachránkyně (TV film)
Lautlose Schreie - Eine Frau in Gefahr (TV film)
1998 Abgehauen (TV film)
Annino prokletí (TV film)
Freiwild (TV film)
Nebezpečná pravda (TV film)
Prodaná nevinnost (TV film)
Straßen von Berlin - CQ 371, Die (TV film)
1997 Der Todesbus (TV film)
Doppelgänger, Der (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Berlín (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Hlas (TV film)
Tatort - Tödlicher Galopp (TV film)
Vater unter Verdacht, Ein (TV film)
Ärzte: Vollnarkose (TV film)
1996 Kindermord, Der (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Pondělí, 26. listopad (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Ztracený život (TV film)
Schuldig auf Verdacht (TV film)
Tödliches Schweigen (TV film)
Tödliches Vergehen, Ein (TV film)
1995 Herberge für einen Frühling (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Samé lži (TV film)
Mutter mit 18 (TV film)
Na pokraji smrti
Tatort - Ein ehrenwertes Haus (TV film)
Tatort - Tod eines Auktionators (TV film)
1994 Komisařka Rosa Roth - Na lásku a na smrt (TV film)
Polizeiruf 110 - Arme Schweine (TV film)
Ärzte: Die Narbe des Himmels (TV film)
1993 Geschichten aus der Heimat - Beziehungskisten/Teufelsbräute/Der Hundertjährige (TV film)
Liebe am Abgrund (TV film)
Místo činu - Hra s ohněm (TV film)
Schwarz-Rot-Gold - Der Rubel rollt (TV film)
1992 Tatort - Kainsmale (TV film)
1991 Der Tangospieler
Willkommen im Paradies
1990 Alter schützt vor Liebe nicht (TV film)
Der zerbrochne Krug (TV film)
1989 Beteiligten, Die
1988 Ein besserer Herr (divadelní záznam)
Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
1987 Die Alleinseglerin
Märztage in Berlin (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Für Elise, Der (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Getrennte Wege, Der (TV film)
1986 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein todsicherer Tip (TV film)
1985 Das zweite Leben des Dr. Gundlach (TV film)
Sachsens Glanz und Preußens Gloria: Brühl (TV film)
1984 Die Witwe Capet (TV film)
Sen o štěstí
1983 So wie du lebst (TV film)
1982 Polizeiruf 110 - Der Unfall (TV film)
Sternengucker und Fransenprofessor (TV film)
1981 Morgen werde ich einen Sombrero tragen (TV film)
Suturp - eine Liebesgeschichte (TV film)
1980 Die Heimkehr des Joachim Ott (TV film)
1979 Das Friedensfest (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Fahrt (TV film)
1978 Caballero in geborgtem Frack (TV film)
Clavigo (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Meine Frau (TV film)
1977 Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 1 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 2 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 3 (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Eine Waschmaschine (TV film)
Goldene Zeiten - Feine Leute (TV film)
1976 Das unsichtbare Visier - Mörder machen keine Pause (TV film)
Das unsichtbare Visier - Sieben Augen hat der Pfau (TV film)
Max Dortu oder Nur die Toten kehren nicht zurück (TV film)
1974 Ein Freudenfeuer für den Bischof (TV film)
Nepodařená kalkulace (TV film)
Somow und andere (TV film)
1972 Aller Liebe Anfang (TV film)
1971 Artur Becker (TV film)
1970 Heiner Fink (TV film)
1969 Genosse Vater (TV film)
Mlhavá noc
1968 Die Toten bleiben jung
Geheimkommando Ciupaga (TV film)
Nebeští jezdci
Treffpunkt Genf (TV film)
1967 Die Räuber (divadelní záznam)
Zwei Engel steigen aus (TV film)
1966 Der arme Konrad (TV film)
Oben fährt der große Wagen (TV film)
1965 Abgelegt unter M (TV film)
Ballade vom roten Mohn (TV film)
1964 Egon und das achte Weltwunder (TV film)

TV seriály

2009 Magna Aura (TV seriál)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 Ein Fall für Freunde (TV seriál)
2004 Hexen - Magie, Mythen und die Wahrheit (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Wie erziehe ich meine Eltern? (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Horečka (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Imken, Anna und Maria oder Besuch aus der Zone (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1992 Eckladen (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Treffpunkt Flughafen (TV seriál)
1982 Rächer, Retter und Rapiere (TV seriál)
Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 Scharnhorst (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1972 Bilder des Zeugen Schattmann, Die (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Geheime Spuren (TV seriál)
Rendezvous mit Unbekannt (TV seriál)
Sankt Urban (TV seriál)
1968 Geheimkommando Spree (TV seriál)
Stunde des Skorpions (TV seriál)
1966 Geheimkommando Bumerang (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Dokumentární

2016 Die Spielzeugmacher aus Sonneberg - immer noch unerreicht (TV film)
2015 Buchenwald: Mýtus a realita (TV film)
2013 Friedlich in die Katastrophe
2012 Alltag unterm Hakenkreuz (TV seriál) - vyp.
Vom Reich zur Republik - Die Machtergreifung (TV film)
2006 Wir Weltmeister - Ein Fußball-Märchen (TV film)
2000 Die Großen Kriminalfälle (TV seriál)
1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace