foto

Robert Berghoff

  • nar. 12.4.1949 (70 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Tatort - Inferno (TV film)
2018 Tatort - Die robuste Roswita (TV film)
2017 Tatort - Sturm (TV film)
2016 Tatort - Auf einen Schlag (TV film)
Zwei Leben. Eine Hoffnung. (TV film)
2015 Tatort - Der irre Iwan (TV film)
2014 Báječní sousedé (TV film)
Überleben an der Scheidungsfront (TV film)
2012 Die Kirche bleibt im Dorf
2009 Wilsberg - Der Mann am Fenster (TV film)
2008 Wilsberg - Das Jubiläum (TV film)
Wilsberg - Filmriss (TV film)
Wilsberg - Royal Flush (TV film)
2007 Molly & Mops (TV film)
1999 Meine beste Feindin (TV film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1991 C'est la vie

TV seriály

2017 Zarah - Wilde Jahre (TV seriál)
Papi ist der Beste (E06)
Ballern und bumsen (E05)
Ein Festival der Liebe (E04)
další epizody (6)
2015 Club der roten Bänder (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
2005 Kanzleramt (TV seriál)
2002 Absolut das Leben (TV seriál)
Berlín, Berlín (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Das Amt (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1998 Granach der Jüngere
1996 Freispiel

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Hotel Heidelberg – Tag für Tag (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky