foto

Jinx Godfrey

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 The Mercy
2014 Teorie všeho
2013 Budoucnost nejistá
2012 Shadow Dancer
2011 Na straně osm (TV film)
2009 Margot (TV film)
Vraždy v Yorkshiru: 1980
2005 Gnome
The King

TV seriály

2017 Černé zrcadlo (TV seriál)
Arkangel (S04E01)

Dokumentární

2011 Nim
2008 Muž na laně
2005 The Team
1999 Wisconsinský výlet za smrtí
1998 John Cale (TV film)
1975 Arena (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace